Μια ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για τη Μαρία Ηλιάκη καθώς έχει τα γενέθλιά της. Οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Τι λες τώρα» θέλησαν να της κάνουν μια έκπληξη.

Mια τούρτα «εισέβαλλε» στο πλατό και όλοι μαζί της έδωσαν τις πιο όμορφες ευχές. Όμως η τούρτα δεν ήταν συνηθισμένη. Είχε πάνω μια φωτογραφία κολλάζ της Μαρίας Ηλιάκη με την Βασίλισσα Ελισάβετ.

«Να σε χαιρόμαστε. Να είσαι δυνατή, γερή κορίτσι μου πάντα Σ’ αγαπάμε», της ευχήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου. Στη συνέχεια αφού η Μαρία Ηλιάκη έσβησε τα κεράκια της προβλήθηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο, στο οποίο δείχνει τη Βασίλισσα Ελισάβετ να της στέλνει τις ευχές της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη, γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια πριν από μερικές ημέρες. Μάλιστα με αφορμή αυτή την τόσο σημαντική μέρα, η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μοιράστηκε μαζί μας μια πολύ γλυκιά φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το στιγμιότυπο από τη γέννα της μικρής. Δίπλα της είναι ο σύζυγός της που είναι και ο γυναικολόγος της. Η ίδια γέννησε στο μαιευτήριο See Spital της Ζυρίχης, αφού εκεί η την περίοδο το ζευγάρι έμενε στην πρωτεύουσα της Ελβετίας.

Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέβασε και σχετικό βίντεο από το μαιευτήριο See Spital στη Ζυρίχη στις 31 Μαΐου 2021. «Και κάπως έτσι έναν χρόνο πριν, μπήκα στο δωμάτιο προετοιμασίας με μεγάλη αγωνία και φόβο αλλά και ενθουσιασμό και περιέργεια για όλο αυτό το καινούργιο που θα ερχόταν στη ζωή μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ