Τα πρώτα της γενέθλια γιορτάζει σήμερα Τρίτη η Κατερίνα, η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη. Μάλιστα με αφορμή αυτή την τόσο σημαντική μέρα, η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μοιράστηκε μαζί μας μια πολύ γλυκιά φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το στιγμιότυπο από τη γέννα της μικρής. Δίπλα της είναι ο σύζυγός της που είναι και ο γυναικολόγος της. Η ίδια γέννησε στο μαιευτήριο See Spital της Ζυρίχης, αφού εκεί η την περίοδο το ζευγάρι έμενε στην πρωτεύουσα της Ελβετίας.

Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέβασε και σχετικό βίντεο από το μαιευτήριο See Spital στη Ζυρίχη στις 31 Μαΐου 2021. «Και κάπως έτσι έναν χρόνο πριν, μπήκα στο δωμάτιο προετοιμασίας με μεγάλη αγωνία και φόβο αλλά και ενθουσιασμό και περιέργεια για όλο αυτό το καινούργιο που θα ερχόταν στη ζωή μας».

Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε και story στο Instagram με την ενός έτους κόρη της. «Εμείς σήμερα όλη μέρα θα σβήνουμε κεράκια», έγραψε η περήφανη μαμά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ