Τα Μάταλα περνούν στην Ιστορία και η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι γεμάτη εξελίξεις στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η παραλία».

Η Τες γεννάει το μωρό της, ένα μήνα νωρίτερα από το αναμενόμενο. Αργότερα, αφού οι χίπηδες χαιρετήσουν τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέθηκαν αποχωρούν από την παραλία και μαζί τους ο Σήφης, ο οποίος συνοδεύει τη Λόρα στη χώρα καταγωγής της. Κάποιοι όμως μένουν πίσω…

Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς «Η παραλία»

Δευτέρα 27 Μαΐου – Επεισόδιο 142ο

Οι πληροφορίες του Γράντου προκαλούν τον θυμό τόσο του Διονύση όσο και του Σήφη, οι οποίοι αναμένουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, ενώ την ίδια στιγμή ένα γράμμα από τον… άλλο κόσμο αλλάζει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον ένοχο της υπόθεσης δολοφονίας της Ρηνιώς. Η διαδήλωση των χίπηδων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά καταλήγει σε μια σύγκρουση ανάμεσα στους χωριανούς και τα μέλη του κοινόβιου. Παράλληλα, ο Δημητρός απελευθερώνεται από το ψυχιατρείο και φτάνοντας στα Μάταλα διαπιστώνει πως το πατρικό του σπίτι είναι εγκαταλελειμμένο, καθώς η τύχη της μητέρας του αγνοείται.

Τρίτη 28 Μαΐου -Επεισόδιο 143ο

Η Μαίρη επισκέπτεται τον Διονύση, προκειμένου να τον ενημερώσει για την επιστροφή του Δημητρού στα Μάταλα, εξιστορώντας του όλα τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα. Ταυτόχρονα, οι χίπηδες, έπειτα από το φιάσκο της διαδήλωσης, αποφασίζουν να διοργανώσουν μια γιορτή στην αγαπημένη τους παραλία. Ενώ η συναυλία στην οποία συμμετέχουν όλοι βρίσκεται σε εξέλιξη, μια ομάδα αστυνομικών επεμβαίνει διαλύοντας την εκδήλωση και συλλαμβάνοντας όλους τους χίπηδες. Οι κάτοικοι του χωριού επιχειρούν να μεσολαβήσουν, προκειμένου να απελευθερώσουν τους χίπηδες που κρατούνται στις φυλακές του Ηρακλείου, αλλά το μόνο φως στο σκοτάδι των τελευταίων ημερών στα Μάταλα είναι η επιστροφή του Ρόμπερτ.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024- Επεισόδιο 144ο

Δύο μήνες μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στην άλλοτε ειδυλλιακή παραλία των Ματάλων, βρίσκει την παραλία ερημωμένη, το Mermaid Café κατεστραμμένο και την Ελένη Ανδρουλιδάκη να είναι η απόλυτη κυρίαρχος της περιοχής.

Ένας γάμος θα φέρει ξανά μαζί όλους τους κατοίκους του χωριού, αλλά και τους χίπηδες τους οποίους η αστυνομία έχει απελευθερώσει μετά την κράτησή τους για ενάμιση μήνα.

Στο γλέντι του γάμου είναι προσκεκλημένοι όλοι, χίπηδες και χωριανοί, εκτός από την Ελένη, ενώ η Τες, ένα μήνα νωρίτερα από το αναμενόμενο, γεννάει στο ιατρείο του Χάρη.

Αργότερα, αφού οι χίπηδες χαιρετήσουν τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέθηκαν αποχωρούν από την παραλία και μαζί τους ο Σήφης, ο οποίος συνοδεύει τη Λόρα στη χώρα καταγωγής της. Η Νάταλι, όμως, με τη σειρά της και αφού συζητήσει με τη Μαρία για το μέλλον της σχέσης τους αποφασίζει να παραμείνει κοντά στο μέρος που για εκείνη αποτελεί το πραγματικό της σπίτι.

Διαβάστε επίσης:

Νικόλας Παπαγιάννης: Με ποια γνωστή ηθοποιό είναι παντρεμένος ο «Γράντος» της «Παραλίας»;

Ευσταθία Τσαπαρέλη: Ο έρωτας με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, ο μέντοράς της και ο ρόλος της Κερασίας στην «Παραλία»

Μάκης Παπαδημητρίου: Με ποια πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Παραλία» υπήρξε παντρεμένος;

Γιώργος Σαββίδης: 11 πράγματα που μάθαμε για τον Τόμι της σειράς «Η παραλία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ