Η Ευσταθία Τσαπαρέλη έχει ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα της Κερασίας στη σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία». Υποδύεται μια γυναίκα που αποφασίζει να χωρίσει από τον κακοποιητικό άνδρα της που την απατά και να ακολουθήσει τα όνειρά της.

Η ηθοποιός είναι στην πραγματικότητα σύντροφος με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη ο οποίος υποδύεται τον Διονύση Αρχοντάκη στη σειρά και έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο.

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη με τους ηθοποιούς της «Παραλίας».

9 πράγματα για να γνωρίσετε καλύτερα την Ευσταθία Τσαπαρέλη

  • Γεννήθηκε στην περιοχή του Ζωγράφου.
  • Έχει δύο αδελφές.
  • Ο παππούς της ήταν ο μέντοράς της. «Με κοίταξε με ένα βλέμμα θαυμασμού από πολύ νωρίς», λέει συχνά η ηθοποιός μιλώντας για τις ώρες που περνούσαν μαζί.
  • Έκανε πρωταθλητισμό στο μπιλιάρδο.
  • Παίζει πιάνο.
  • Σπούδασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
  • Γράφει στίχους.
  • Έχει παίξει στις σειρές «Κρατάς μυστικό;», «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» και στην «Παραλία».
  • Είναι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Μάρκο.

Η γνωριμία με τον σύζυγό της

«Είναι πολύ ωραίος ηθοποιός χωρίς να νομίζει ότι κάνει το πιο σπουδαίο πράγμα στον κόσμο. Είναι φανταστικός συνεργάτης, έχει πλάκα, είναι άνετος, είναι φανταστικός άνθρωπος, αναγνωρίζει τα λάθη του και συνεχίζει να αναγνωρίζει τον εαυτό του σε εξέλιξη», είχε εκμυστηρευτεί με θαυμασμό στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» η Ευσταθία Τσαπαρέλη για τον Αλέξανδρο Λογοθέτη. Είχε περιγράψει μάλιστα και τη γνωριμία τους που για εκείνον ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Το 2009 ή το 2010 γύριζε «Το Νησί» στην Κρήτη και εγώ θα έκανα μια ταινία τον «Κόκκινο Ουρανό στην Κρήτη» και μέσω κοινής φίλης που είχε λυσσάξει να μας γνωρίσει, γνωριστήκαμε στα Χανιά. Ήταν ένα πολύ επεισοδιακό βράδυ όπου κατέληξα να κοιμάμαι σπίτι του, στον καναπέ. Δεν πήγαμε μαζί στο σπίτι του. Βρέθηκα εκεί πριν από αυτόν. Μετά έφτασε εκείνον και είδε το κορίτσι που του άρεσε όλο το βράδυ να κοιμάται στον καναπέ», περιέγραψε στην ίδια εκπομπή.

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Λογοθέτη το 2018.

Το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης μια μέρα πριν από τον ερχομό του γιου τους. Για έξι χρόνια η ηθοποιός αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα του μικρού. «Έλειπα από την Αθήνα. Ήταν την περίοδο της κρίσης. Με έπαιρναν για δουλειές αλλά δεν είχε νόημα, δεν πληρωνόμασταν. Δούλευε ο Αλέξανδρος πολύ. Υπήρχε η δυνατότητα εγώ να μη δουλεύω», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ