Στην κάμερα του «Μega Καλημέρα» μίλησε ο Γιώργος Καρτελιάς. Ο παρουσιαστής του Βreakfast @Star σχολίασε το τέλος της εκπομπής ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του.

Ο Γιώργος Καρτελιάς έκανε τον δικό του απολογισμό, αναφέρθηκε στο τέλος της σεζόν, την διακοπή της συνεργασίας τους και το «κόψιμο» της εκπομπής τους, όπως πρώτος είχε αποκαλύψει ο Nίκος Γεωργιάδης και το okmag.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία σεζόν ένα πολύ ωραίο μάθημα, μια πολύ ωραία εμπειρία. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας για το μέλλον, Μπορεί να είμαι με την Ελίνα, μπορεί και όχι σε κάτι που σκέφτομαι» σημείωσε ο παρουσιαστής.

Όσο για το τέλος της εκπομπής; «Πιστεύω άλλο είδαν και μας έφεραν, άλλο κάναμε. Οπότε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μην έχουμε αυτό που λέγαμε για τη χημεία… Δεν μας βγήκε με την πρώτη σεζόν ίσως μας έβγαινε με τη δεύτερη… Αυτό που ήθελαν δεν το πετύχαμε οπότε το θεωρώ δικαιολογοημένο που μας σταματάνε», σχολίασε.

«Το ότι “δεν είχαμε χημεία” είναι αυτό που μας είπαν, δεν είναι αυτό που λέω εγώ. Είναι λογικό να είσαι στεναχωρημένος, πικραίνεσαι», επεσήμανε.

M;άλιστα, ο Γιώργος Καρτελιάς απάντησε για το αν θα κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο. «Δεν θα κάνω ραδιόφωνο με την Ελίνα, αλλά με τον Κώστα Μαρτάκη», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ