Η τηλεοπτική σεζόν σε τέσσερις μήνες ρίχνει αυλαία και ήδη τα κανάλια έχουν αρχίσει να «βλέπουν» την επόμενη και να σχεδιάζουν με ποιον τρόπο θα ενισχύσουν τα προγράμματά τους. Στην πρωινή ζώνη του Star, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του okmag, το νέο τηλεοπτικό δίδυμο του Γιώργου Καρτέλια και της Ελίνας Παπίλα θα συνεχίσει και του χρόνου αφού οι ιθύνοντες του καναλιού πιστεύουν πως με διορθωτικές κινήσεις μπορούν και καλύτερα.

Η πρώτη αυτή σεζόν, για το Breakfast @Star και τους δύο φίλους και συνεργάτες από τα παλιά, ήταν μια χρονιά που δοκίμασαν τα όρια τους αλλά και τις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Τώρα για την επόμενη σεζόν, οι ιθύνοντες του σταθμού φαίνεται πως θέλουν να τα αλλάξουν όλα στην πρωινή εκπομπή με τους δυο παρουσιαστές να μένουν ωστόσο στην θέση τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, ήδη έχουν γίνει ραντεβού με πρόσωπα για να βρεθούν μπροστά στις κάμερες και στο πάνελ της εκπομπής του Star.

Δημοσιογράφοι που τα ονόματα τους είναι γνωστά- ωστόσο δεν είναι η ώρα για να δημοσιοποιηθούν- έχουν κληθεί να κάνουν δοκιμαστικά, το πιθανότερο αυτή την εβδομάδα,  για να γίνει η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση και να δουν αν ταιριάζουν ή όχι με τους δύο παρουσιαστές.

Οι δύο άντρες που φαίνεται πως θα βρεθούν στα πρώτα δοκιμαστικά είναι δύο δημοσιογράφοι που έχουν βρεθεί στην πρωινή και στην μεσημεριανή ζώνη και μάλιστα σε διαφορετικές τηλεοπτικές σεζόν συνεργάστηκαν, εκτός των άλλων, και με την Ελένη Μενεγάκη (πριν από χρόνια). 

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ