Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το ραντεβού της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά με τη διοίκηση του Star. Το ζευγάρι του Breakfast επρόκειτο να συναντηθεί με υψηλόβαθμο στέλεχος την περασμένη εβδομάδα. Λόγοι…. ανωτέρας βίας μετέφερε τη συνάντηση για το μεσημέρι της Τρίτης αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής τους στα Studio Pro.

Ουσιαστικά οι δύο παρουσιαστές άκουσαν και επίσημα όσα κυκλοφορούσαν ως «διαρροές» εδώ και λίγες εβδομάδες. Πως το concept του διδύμου δεν λειτούργησε και τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής αναγκάζουν το κανάλι να στραφεί σε άλλες λύσεις. Πιο αυστηροί μάλιστα φάνηκαν να είναι με τον Γιώργο Καρτελιά. Έτσι κι αλλιώς αυτό που ακουγόταν εδώ και καιρό ήταν πως το Star ήταν περισσότερο ευχαριστημένο με την Ελίνα Παπίλα.

Ουσιαστικά αυτό που άφησαν να εννοηθεί είναι ότι δεν μπορούσαν επικοινωνιακά να συνεχίσουν μόνο με την τελευταία καθώς θα φαινόταν ότι εκείνη «έφαγε» τον άνθρωπο που την έφερε μαζί του στο κανάλι. Η αλήθεια είναι ότι ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν, η Ελίνα είχε αναπτύξει πιο γρήγορες ταχύτητες, αν και η σχέση της με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάννα Τρυφίδου, δεν έγινε ποτέ… ζεστή, για να το θέσουμε όσο πιο κομψά γίνεται. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι υπήρχαν προστριβές μεταξύ τους απλά η χημεία της βασικής τριάδας δεν λειτούργησε ποτέ. Και όπως έχει αποδειχτεί πολλάκις, όταν ο παρουσιαστής δεν δέσει με τον αρχισυντάκτη, η επιτυχία πολύ δύσκολα έρχεται.

Αυτό που ακούστηκε επίσης είναι ότι το κανάλι δεν έχει ακόμα κατοχυρώσει τη θέση του αντικαταστάτη. Το όνομα της Φαίης Σκορδά που κυκλοφορούσε έντονα στα γραφεία του Star, φαίνεται πως απομακρύνεται καθώς εκείνη -λέγεται ότι- δεν ικανοποιήθηκε από την οικονομική προσφορά που δέχτηκε.

Και οι δυο παρουσιαστές που είχαν συμβόλαιο ενός χρόνου με option επέκτασης για μια ακόμα σεζόν, φαίνεται πάντως πως είχαν ήδη στραφεί -ξεχωριστά!- σε άλλα τηλεοπτικά μονοπάτια πριν από το σημερινό ραντεβού, δηλώνοντας διαθέσιμοι και παρόντες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ