Για το περιστατικό βιασμού στο οποίο είχε γίνει μάρτυρας πριν από χρόνια μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας 6/12 στην εκπομπή «Το Πρωινό» ANT1 σόκαρε αναφέροντας πως παρόλο που έγινε μάρτυρας ενός βιασμού, δεν μίλησε γι’ αυτό.

«Ναι. Πάνε πάρα πολλά χρόνια, έτυχε. Το αφεντικό είναι συχωρεμένος. Το μαγαζί ήταν στην παραλία, τελείωνε η σεζόν. Εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου, το μικρόφωνο και μέσα στα καμαρίνια ήταν το αφεντικό και μια κοπέλα και τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Πήγα να χτυπήσω την πόρτα, ανοίγω και το αφεντικό μου λέει “τι θες εδώ, φύγε”. Μου την είπε. Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; Είναι νύχτα. Θα μπορούσα να αντιδράσω αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν μετάνιωσα, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε “ξένο γήπεδο”. Θα γινόταν χαμός» είπε στις δηλώσεις του.

Τι ξεκαθάρισε ο Γιάννης Βασιλείου για το περιστατικό βιασμού;

Ωστόσο, μιλώντας σήμερα στη Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ξεκαθάρισε την κατάσταση: «Όταν αυτό έγινε μπροστά στα μάτια μου, έπαθα σοκ. Όταν πήγα να φύγω με απείλησε ο ιδιοκτήτης και μου λέει: “μην πεις τίποτα γιατί ξέρεις τι θα γίνει”. Απείλησαν εμένα, τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. με έπιασαν οι μπράβοι του μαγαζιού και μου είπαν: “μην πεις τίποτα γιατί σε θάψαμε. θα σε βρουν σε ένα χαντάκι”. Τι έπρεπε να κάνω; να φοβάμαι για τη ζωή μου και τα παιδιά μου. Αυτό έγινε πριν από 40 χρόνια. Η ίδια η κοπέλα δεν είπε κάτι τότε. Οι νόμοι της νύχτας ήταν βάρβαροι τότε».

Και συνέχισε: «Αν αυτό γινόταν τώρα θα πήγαινα να το δηλώσω. Έχω δυο κορίτσια και ξέρω. Τότε ήταν οι άγραφοι νόμοι της νύχτας. Δεν δούλεψα ξανά στο μαγαζί. Με απείλησαν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ