Η Κρίστη Καθαργιά και ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους τον περασμένο Φεβρουάριο έπειτα από 9 μήνες γάμου. Η όμορφη ψυχολόγος μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον παρουσιαστή και γνωστό tattoo artist.

«Τώρα είμαι μόνη μου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα που με στενοχωρεί πολύ, δε θέλω να την κάνουμε άλλο», δήλωσε η Κρίστη Καθάργια στη Μαίρη Αργυριάδου και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ωραιότερο δώρο της ζωής της, τον γιο της Άκη και αποκάλυψε ότι με τον μπαμπά του δεν είχαν παντρευτεί.

«Το ωραιότερο δώρο που έχω λάβει, είναι ο ερχομός του Άκη, του γιου μου, στη ζωή μου. Δεν περιγράφεται αυτό. Αλλάζει όλη σου η ζωή προς το καλό αυτόματα. Γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος αυτόματα, μπαίνουν προτεραιότητες στη ζωή σου αυτόματα.

«Μια φορά παντρεύτηκα, με τον Γιώργο. Με τον πατέρα του γιου μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Ήταν όλα από επιλογή. Προέκυψε η εγκυμοσύνη σε μικρή ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, η σχέση δε μπόρεσε να συνεχίσει αλλά για μένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο», δήλωσε.

Η Κρίστη Καθάργια αποκαλύπτει ότι δεν βρίσκεται σε νέα σχέση

«Δεν βρίσκομαι καθόλου στη φάση του να βγω με κάποιον. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Δε θα το σκεφτώ καν. Είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό που μου συνέβη και θεωρώ ότι έχω ακόμη δουλειά να κάνω πάνω σε αυτό. Σε αυτή τη φάση δε μπορώ», δήλωσε ο Κρίστη Καθάργια στη συνέντευξή της.

Επιπλέον μίλησε για την απιστία την οποία θεωρούσε ότι μπορεί να συγχωρέσει, αλλά και το μεγαλύτερό της ελάττωμα.

«Με έχουν απατήσει. Μια φορά το έχω πιάσει. Νόμιζα ότι συγχωρώ την απιστία αλλά τελικά δε τη συγχώρησα ποτέ. Έχω μετανιώσει για αποφάσεις που έχω πάρει στη ζωή μου. Το χειρότερο ελλάττωμά μου σύμφωνα με τους πρώην συντρόφους μου είναι ότι είμαι εγωίστρια αλλά εγώ δε νιώθω έτσι», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ