Σε ρόλο έκπληξη απολαμβάνουν οι θεατές τον «Κωνσταντή Σεβαστό» δηλαδή τον Γιάννη Κουκουράκη από το δημοφιλές σήριαλ του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες κάθε παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Βεάκειο στην παράσταση «1821-Η επιθεώρηση» σε σύνθεση Φοίβου Δεληβοριά και Δημήτρη Καραντζά και σκηνοθεσία του δεύτερου.

Εδώ ο γοητευτικός ηθοποιός που πλέον είναι περιζήτητος λόγω της μεγάλης επιτυχίας της τηλεοπτικής σειρά του Λευτέρη Χαρίτου υποδύεται μια μοντέρνα εκδοχή του Γεώργιου Καραϊσκάκη με τον ρόλο προφανώς να έχει πάρει ροκ διαστάσεις. Ο Έλληνας επαναστάτης μεταφέρεται στο 2021 με δερμάτινα γιλέκα, ζώνη με μεταλλική αγκράφα, δερμάτινο περικάρπιο με τρουκς και την απαραίτητη περικεφαλαία με τον ηθοποιό να κερδίζει κάθε φορά το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Θυμίζουμε πως το φθινόπωρο έρχεται η τρίτη σεζόν των «Άγριων Μελισσών» η οποία θα διαδραματίζεται στα χρόνιας της χούντας, ενώ στα spoilers θέλουν τον έρωτα του Κωνσταντή και της Δρόσως Σταμίρη (Δανάη Μιχαλάκη) να σβήνει μετά από τόσες δοκιμασίες με τη φλόγα του πάθους ωστόσο να σιγοκαίει μέσα στις καρδιές τους.

Δείτε παρακάτω το πρώτο trailer που έδωσε το κανάλι για τον τρίτο κύκλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ