Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και παρά το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται την Παρασκευή 4 Ιουνίου σε κλειστό κύκλο στη Σύρο, ο γάμος δεν έγινε ποτέ.

Η μητέρα του γαμπρού, Φιλαρέτη Κομνηνού, είχε διαψεύσει μάλιστα την είδηση με ανάρτησή της στο Instagram. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς “Αγγελική”, ΄έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε: «Ναι… παντρεύεται ο γιός μου αύριο. Με μια διαφορά: ο τηλεοπτικός μου γιός παντρεύεται, ο Δημήτρης…».

Οι δυο τους τηρούν σιγήν ιχθύος για το πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πηγές, ωστόσο, θέλουν τη Δρόσω των “Άγριων Μελισσών” και τον αγαπημένο της να παντρεύονται στη Σύρο, από όπου κατάγεται και μεγάλωσε η ηθοποιός, ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη, στις 7 Αυγούστου.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε σπάνια κοινή βραδινή του έξοδο. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά και πόζαραν χαμογελαστοί, καθισμένοι δίπλα δίπλα στις πρώτες θέσεις.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ