Η μακροβιότερη πλέον εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, «Φως στο Τούνελ» ρίχνει τίτλους τέλους αυτή την Παρασκευή και η Αγγελική Νικολούλη γράφει τον επίλογο στην υπόθεση της Πάτρας.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 23:20, στο Mega, ολοκληρώνει τον φετινό κύκλο των ερευνών. Οι εξελίξεις για τους θανάτους των τριών κοριτσιών σόκαραν το πανελλήνιο και άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη έρχονται στο φως.

Μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας και την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ η οποία κράτησε για πάνω από 8 ώρες, η εκπομπή του θα αποκαλύψει άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο τρέιλερ της εκπομπής ακούγεται η φωνή της Τζωρτζίνας να φωνάζει «κέρδισα, κέρδισα».

Να υπενθυμίσουμε ότι κατατέθηκε στο Ανθρωποκτονιών το πόρισμα του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκου Καρακούκη που αφορά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. 

O Νίκος Καρακούκης και ο Νίκος Καλογρηάς, αποφάνθηκαν ότι υπάρχει κοινή αιτία θανάτου και των δύο κοριτσιών που αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι παθολογικά αίτια.

Τα κενά που εντοπίστηκαν στα πρώτα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας φέρνουν πειθαρχικό έλεγχο εις βάρος των ιατροδικαστών που διενήργησαν τις πρώτες ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Η έρευνα, που αναμένεται να παραγγείλει Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας θα διενεργηθεί – κατά πάσα πιθανότητα – από τον επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη. Ωστόσο η κατηγορούμενη επιμένει ότι δεν έβλαψε τα παιδιά της ακόμα και μετά το πόρισμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ