Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, συνεχίζονται οι έρευνες και για τον θάνατο των άλλων δυο παιδιών: της Μαλένας και της Ίριδας. Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι αναμένεται να γίνει και νέα τοξικολογική για τη Τζωρτζίνα.

«Έχει αναπτυχθεί μια φιλολογία και μια παραφιλολογία σχετικά με κάποια ευρήματα που ήταν ήδη γνωστά από την αρχή και έχουν ήδη αξιολογηθεί και εξεταστεί. Έχει προκύψει ότι είναι αποτέλεσμα της νεκροψίας, νεκροτομής και νωρίτερα της προσπάθειας καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης που είχε γίνει σε ένα από τα παιδιά. Με βάση την απλή λογική πιο αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης είναι αυτοί που είδαν το αντικείμενο της μελέτης με τα ίδια τους τα μάτια», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Και συνέχισε: «Η διαρροή πληροφοριών είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε αυτήν την υπόθεση. Θα προστατευτούμε και θα προστατεύσουμε όλα τα εμπλεκόμενα μέλη»

Για το θέμα της ποσότητας της κεταμίνης, ο Όθων Παπαδόπουλος ανέφερε: «Οι ειδικοί μας είπαν ότι χρειάζεται περεταίρω διερεύνηση και θα πρέπει να υπάρξει και μια νέα τοξικολογική εξέταση για να δούμε τι συμπεράσματα θα βγάλει. Αν θα επαληθεύσει τα αρχικά ή θα δημιουργήσει νέα ζητήματα».

Ακόμη, όπως αναφέρει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σήμερα καταθέτει στον ανακριτή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ