Πρεμιέρα έκανε σήμερα το βράδυ, στις 21:00 «Η Φάρμα» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο μέσα από την συχνότητα του Star. Ο αγαπημένος σε όλους σεφ καλωσόρισε τους τηλεθεατές και τους παίκτες στην ορεινή Αρκαδία, στο όρος Μαίναλο.

Ωστόσο, οι εντάσεις ξεκίνησαν ήδη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Οι παίκτες μπήκαν στο σπίτι της Φάρμας και άρχισαν τους καβγάδες. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή το φαγητό, διότι όπως υποστήριξαν δε μοιράστηκαν σωστά οι μερίδες και κάποιοι από τους παίκτες έμειναν νηστικοί.

Ο Σπύρος, ως αρχηγός, προσπάθησε να δώσει μια λύση, αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, η Μαρία έδειξε την ενόχλησή της όταν έλεγαν μπράβο στον Γιώργο για το φαγητό που ετοίμασε και για εκείνη δεν είπαν τίποτα που πάνω σε μια απροσεξία τραυματίστηκε στο δάχτυλο.

«Όλοι έχουν αρχίσει ήδη και έχουν μπει σε έναν ρόλο. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ», είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία.

Η ένταση συνεχίστηκε όταν ο Σπύρος ρώτησε ποιος πέταξε τα αποφάγια και κανείς δεν απάντησε. «Εγώ σαν αρχηγός δεν μπορώ να είμαι πάνω από τον καθένα. Δεν είμαι ούτε ο μπαμπάς τους, ούτε ο μπαμπούλας», δήλωσε ο Σπύρος.

Το Τwitter πήρε θέση στην κόντρα. Δείτε μερικά από τα σχόλια που συγκεντρώσαμε:


Διαβάστε επίσης:
Πού βρίσκεται η «Φάρμα»;

«Η Φάρμα»: Ο «Ζήκος» το νέο είδωλο του Twitter – «Δώστε στη θεότητα το έπαθλο και ένα χρυσό κλαρίνο»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: To νέο βίντεο από την «Φάρμα» – «Τάισα τα ζώα, τα καθάρισα, το μποστάνι είναι έτοιμο»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Έχουμε δυο φραγκόκοτες στη Φάρμα, τη μία τη λένε Πάνο και την άλλη Σωτήρη»

«Η Φάρμα»: Το νέο τρέιλερ με την είσοδο των παικτών και η υποδοχή από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ