Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναλαμβάνει απόψε τον νέο του ρόλο στη «Φάρμα» που κάνει πρεμιέρα στις 9 το βράδυ στο Star.

Πού βρίσκεται η «Φάρμα»;

Ο παρουσιαστής Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας καλωσορίζει στη «Φάρμα», η οποία βρίσκεται στην ορεινή Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα στο όρος Μαίναλο, μέσα σε ένα πυκνό δάσος με έλατα. Εδώ η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και οι παίκτες θα πρέπει να τους σεβαστούν ευλαβικά, εάν θέλουν να επιβιώσουν.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Το υπέροχο ταξίδι της «Φάρμας» ξεκινά με τους παίκτες να καταφθάνουν στην περιοχή. Έχοντας στην πλάτη τους τον σάκο με τις αποσκευές τους, ακολουθούν τις ταμπέλες, που θα τους οδηγήσουν στον τελικό τους προορισμό. Το τοπίο είναι μαγικό αλλά η πεζοπορία δεν είναι το ίδιο απολαυστική για όλους.

Η πρώτη δοκιμασία στη «Φάρμα»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκεται στην κορυφή της ανηφόρας και τους υποδέχεται έχοντας ετοιμάσει ένα τραπέζι με παραδοσιακά ντόπια φαγητά! Το γλέντι, όμως, δεν κρατάει για πολύ, αφού οι παίκτες γρήγορα καλούνται να λάβουν μέρος στην πρώτη τους δοκιμασία! Πόσο εύκολο είναι να κρατήσει κανείς το 40% του βάρους του και τι θα κερδίσει αυτός που θα τα καταφέρει;

Οι χώροι της «Φάρμας»

Στη συνέχεια οι παίκτες ξεναγούνται στους χώρους της «Φάρμας» και αυτό που αντικρίζουν είναι μοναδικό αλλά και πρωτόγνωρο. Το σπίτι δεν έχει ηλεκτρισμό και άρα καμία παροχή, που έως τώρα θεωρούσαν αυτονόητη. Γνωρίζουν τα ζώα του στάβλου και ανακαλύπτουν τα φυτά του μποστανιού, από το οποίο θα προμηθεύονται τα βασικά για τη διατροφή τους, ενώ ξεκινούν να μοιράζουν τις εργασίες και γρήγορα ανακαλύπτουν ότι η ζωή του αγρότη δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Το επόμενο πρωί τους περιμένει μία έκπληξη! Οι ισορροπίες αλλάζουν και οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν σε νέες συνθήκες.

Στη «Φάρμα», ο κάθε παίκτης αναμετριέται με τον εαυτό του, αλλά είναι απαραίτητο να αναμετρηθεί και με τους γύρω του. Γιατί στο βιωματικό αυτό ταξίδι, οι παίκτες καλούνται καθημερινά να ανταποκριθούν σε αποστολές – δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, αντοχής και δεξιότητας. Μόνο έτσι θα κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν τη ζωή στην ύπαιθρο, ευκολότερη.

Η αποχωρήσεις και το έπαθλο

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες;

Νικητής στο παιχνίδι θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να ανταπεξέλθει σε όλες τις σωματικές και πνευματικές προκλήσεις και θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000€!

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ