Η «Φάρμα» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του Star, με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Πριν από μερικές ώρες είδαμε το τρέιλερ για το τι πρόκειται να δούμε στο πρώτο επεισόδιο. Σε αυτό βλέπουμε την είσοδο των παικτών στη Φάρμα, το καλωσόρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αλλά και τις πρώτες δοκιμασίες.

Στην καρδιά της ελληνικής φύσης, πολλά χιλιόμετρα μακριά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντελίβερι, η ΦΑΡΜΑ προσκαλεί τολμηρούς άντρες και γυναίκες να αφήσουν πίσω τους τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και το άγχος της πόλης, για να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας, στη φύση!

Οι παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις, που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική, όπως τη φροντίδα των ζώων, την καλλιέργεια της γης, τη σκληρή δουλειά για όσα, μέχρι τώρα, ήταν αυτονόητα. Ταυτόχρονα, όμως, γοητεύονται από τη δύναμη και τη γενναιοδωρία της φύσης, που πάντα επιστρέφει απλόχερα την αγάπη που της προσφέρεις! Νικητής, τόσο στο παιχνίδι όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να εναρμονιστεί βαθιά και ειλικρινά με τους νόμους της φύσης!

Διαβάστε επίσης:
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Έχουμε δυο φραγκόκοτες στη Φάρμα, τη μία τη λένε Πάνο και την άλλη Σωτήρη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ