Οι εξελίξεις στον «Σασμό» είναι καταιγιστικές και οι ήρωες της σειράς του Alpha καθηλώνουν κάθε βράδυ το τηλεοπτικό κοινό. Πάθη, έρωτες, καθήκον, αλλά και μια βεντέτα που δεν λέει να τελειώσει φέρνουν τα πάνω κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Και ενώ είδαμε τον έρωτα του Αστέρη Σταματάτη (Ορφέα Αυγουστίδη) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνας Χειλά- Φαμέλη) να ανθίζει, κανείς δεν ξέρει αν τελικά οι δυο τους θα ξεπεράσουν τα εμπόδια για να είναι μαζί. Ο Αστέρης σύντομα θα μάθει ότι η Στέλλα Καμαριωτάκη (Ευγενία Σαμαρά) είναι έγκυος. Το γεγονός αυτό θα βάλει πολλά εμπόδια για το ζευγάρι κι από ότι φαίνεται, θα τους αναγκάσει να απομακρυνθούν.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου η Στέλλα αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της. Η Ευγενία Σαμαρά, μάλιστα που υποδύεται τη συγκεκριμένη ηρωίδα έκανε ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς και προκάλεσε πανικό στους χρήστες των social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ήταν ντυμένη νύφη, αναφέροντας: «Σήμερα είναι η μέρα που θα κάψω το μυαλουδάκι των αγαπημένων τηλεθεατών του Σασμού. Στελλίτσα Καμαριωτάκη νύφη. Κάντε σενάρια ελεύθερα. Ευχαριστώ. Καλό βράδυ».

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα τράβηξε η Μαρία Τζομπανάκη που υποδύεται την Καλλιόπη Σταματάκη και μέλλουσα πεθερά της στη σειρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ