Ο Ορφέας Αυγουστίδης πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός» που έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές. Σύντομα θα κάνει όμως πρεμιέρα και στο θέατρο με την παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ» σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Φέτος, λοιπόν, είναι μια διαφορετική χρονιά για εκείνον και επαγγελματικά και προσωπικά αφού έγινε και για πρώτη φορά μπαμπάς. Η σύντροφός του  Γεωργία έφερε στον κόσμο τον γιο τους.

Το okmag.gr τον συνάντησε στα παρασκήνια της φωτογράφισης που έκανε για το περιοδικό OK! και μας απάντησε σε μερικές γρήγορες ερωτήσεις.

«Ξεκινούν οι ομοιότητες και τελειώνουν στην εμφάνιση», αναφέρει για τον ρόλο του Αστέρη Σταματάκη στον «Σασμό». Ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκε πρώτη φορά την πρόταση που δέχτηκε για τη σειρά του Alpha ήταν η σύντροφός του.

Θέατρο, τηλεόραση ή κινηματογράφος: «Η δουλειά μου, ο τρόπος ονειρεύομαι, εξελίσσομαι και διεγείρομαι είναι το θέατρο. Ο κινηματογράφος είναι ένα χόμπι και ένα όνειρο το οποίο δεν πειράζεται που δεν πραγματοποιείται με τον τρόπο που ξεκίνησε. Δεν πειράζει που δεν δουλεύουμε στο Χόλιγουντ και να δουλεύουμε με τον Τέρι Γκίλιαμ και τον Τζιμ Τζάρμους ή τον Ντέιβιντ Φίντσερ ή τον Ντέιβιντ Νόλαν ή και τον Στίβελ Σπίλμπεργκ. Η τηλεόραση έχει άλλο χαρακτήρα και είναι κι αυτή άλλου είδους πρόκληση».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ