Ο Ορφέας Αυγουστίδης δεν είναι μόνο γιος της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη αλλά κι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Φέτος ο 36χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Σασμός», ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό OK! ο ίδιος μίλησε για τη νέα πραγματικότητα στη ζωή του.

Όπως δήλωσε, «φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά για εκείνον και επαγγελματικά και προσωπικά». Και αυτό γιατί στα επαγγελματικά, ύστερα από δεκαέξι χρόνια στην υποκριτική συμμετέχει σε καθημερινό σίριαλ, τον «Σασμό» στον Αlpha και στο κομμάτι της προσωπικής ζωής γιατί πλέον είναι πατέρας ενός μωρού έξι μηνών.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης δεν δίστασε να ανοίξει την καρδιά του στο περιοδικό: «Το μυαλό πηγαίνει με 240 χλμ. την ώρα συνεχώς. Δεν σταματάει. Κι αυτό μου δίνει ενέργεια. Αν μου έλεγε κάποιος στα 25 μου ότι ”έπειτα από δέκα χρόνια θα ξυπνάς στις 6:00 το πρωί, θα κοιμάσαι στη 1.00 το βράδυ, δεν θα ηρεμείς ποτέ και θα είσαι τόσο ευτυχισμένος”, δεν θα το πίστευα Το παιδί είναι ωραίο να έρχεται σε μια στιγμή που θα μπορεί η ψυχή σου να το αγκαλιάσει και να εκτιμήσει αυτό το δώρο. Αν μου ερχόταν στα 25, θα είχα άλλη διαχείριση. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το καλό και το κακό. Σχετίζεται με το τι μπορεί κανείς να κάνεις ή πώς επιτρέπει στον εαυτό του να αλλάξει. Το παιδί είναι μια γενναία ανατροπή», εξομολογείται ο ίδιος για τον γιο του, Αχιλλέα.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο φακός εντόπισε τον γοητευτικό ηθοποιό στο Ηρώδειο και στην παράσταση «Βάκχες» του Ευρυπίδη μαζί με τη σύντροφό του Γεωργία. Μετά το τέλος της παράστασης δεν δίστασε να πάει στα καμαρίνια για να συγχαρεί τους συντελεστές και τους ηθοποιούς, ανάμεσά τους και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο -οι δυο τους μάλιστα θα συνεργαστούν θεατρικά αυτή τη σεζόν.

Φωτογραφίες: Έλλη Πουπουλίδου/NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ