Ήταν ένα από τα πολλά υποσχόμενα ραδιοφωνικά δίδυμα που βρέθηκαν στην πρωινή ζώνη του Star, ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα της τηλεθέασης. Η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για το κόψιμο του Breakfast @Star.

«Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν συνεχίζει η εκπομπή. Έτσι ήταν αυτά τα πράγματα. Δεν το θεωρούσαμε δεδομένο. Ήλπιζα ότι θα συνεχίσει. Ήταν κάτι που είχε γραφτεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει αμηχανία και από τις δύο πλευρές γιατί υπάρχει ανθρωπιά και από τις δύο πλευρές και συναισθήματα», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Και συνέχισε: «Και το κανάλι και εγώ θεωρώ ότι πήγε πολύ καλά στα νούμερα γιατί θα πρέπει να σκεφτούμε ότι ήμασταν δύο άγνωστοι και ακόμα είμαστε στο τηλεοπτικό κοινό.

Εγώ θα ήθελα να συνεχίσω την τηλεόραση σε ένα project που θα μου ταιριάζει».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καρτελιάς ανέφερε για το κόψιμο του Breakfast @Star: «Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν. Ήταν ένα ωραίο μάθημα, μια νέα εμπειρία. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας, μια νέα ιδέα. Μπορεί να είμαστε μαζί με την Ελίνα, μπορεί και όχι».

Και πρόσθεσε: «Άλλο είδαν και μας φέραν και άλλο κάναμε. Αυτό ίσως έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στο να μην έχουμε χημεία. Το θεωρώ δικαιολογημένο που μας σταματάνε».

Τέλος, ανέφερε ότι τους είπαν πως δεν είχαν χημεία με την Ελίνα Παπίλα. «Μας είπαν ότι δεν έχουμε χημεία. Δεν είναι αυτό που λέω εγώ. Όταν έχεις πίσω σου τόσο κόσμο δεν θέλεις να τελειώσει και μάλιστα όταν αρχίζεις να μαθαίνεις πέντε πράγματα. Στενοχωριέσαι και πικραίνεσαι λίγο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ