Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, αλλά και τον ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος είπε το «αντίο» του μια ημέρα νωρίτερα στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και αποχαιρέτησε και το κανάλι. Από τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Καμπουράκης θα βρίσκεται στο Open όπως έχει γίνει γνωστό μέσα από τα ρεπορτάζ.

«Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά. Δυστυχώς εγώ αύριο δε θα μπορέσω να έρθω, διότι έχω μία πολύ σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση κι έτσι ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα Λένα μου, γιατί ως συνεργάτης ήσουν καταπληκτική. Να είστε καλά, χάρηκα πολύ που τα είπαμε και συνεργαστήκαμε. Η πιάτσα μας είναι μικρή, εδώ θα ξαναβρεθούμε» σχολίασε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Στη συνέχεια, η Λένα Φλυτζάνη σημείωσε: «Εγώ θέλω να σου πω ότι είμαι ευγνώμων, τυχερή που συνεργάστηκα μαζί σου, που σε έβλεπα από πολύ μικρή στην τηλεόραση τα πρωινά και έλεγα “ότι είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Καμπουράκη, αυτόν που έβλεπα κάποτε στην τηλεόραση”. Κι όταν σε γνώρισα από κοντά, ήσουν ακόμα καλύτερος, ακόμα πιο τρυφερός, ακόμα πιο γλυκός. Είναι πολύ δύσκολο στην τηλεόραση και στη δημοσιογραφία να συνεργάζεσαι με μεγάλους δημοσιογράφους, να μαθαίνεις δίπλα τους και να σε σέβονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ