Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 02:29 τα ξημερώματα της Τρίτης με αποτέλεσμα να «σηκωθεί στο πόδι» όλη η γειτονιά και να προκληθούν υλικές ζημιές. ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Στο σημείο, έσπευσαν δυο οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν το χώρο με την ειδική ομάδα του ΤΕΕΜ να συλλέγει υπολείμματα που θα σταλούν για εξέταση. «Κοιμόμουν και άκουσα έναν κρότο και ένα μπαμ. Βγήκα έξω είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη. Ένα από τα γκαζάκια δεν είχε σκάσει», δήλωσε ο δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξήγησε ότι εάν η πόρτα που είχε δεν ήταν ασφαλείας η φωτιά θα μπορούσε να μπει μέσα στο ισόγειο της πολυκατοικίας, όπου δεν μένει εκείνος αλλά η πεθερά του που ευτυχώς έλλειπε. «Στην αρχή νιώθεις έκπληξη και μένεις εμβρόντητος και μετά σκέφτεσαι ότι “θα καώ. Εγώ και οι δικοιί μου άνθρωποι”», ανέφερε.

Μόλις έγινε η επίθεση με τα γκαζάκια στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη εκείνος έτρεξε να δει τι συμβαίνει και ένας γείτονάς του έδρασε άμεσα και κάλεσε την αστυνομία.

Η επίθεση έχει καταγραφεί σε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Ο κ. Καμπουράκης περιέγραψε ότι στο βίντεο φαίνεται ο δράστης, ο οποίος στάθηκε στο πλατύσκαλο με έναν σάκο και αφού έβαλε φωτιά, έφυγε τρέχοντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ