Ο Δημήτρης Καμπουράκης ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με το Open. Το απόγευμα της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και έκανε γνωστή την αποχώρηση του δημοσιογράφου.

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος παρουσίαζε μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος», αποκάλυψε τους λόγους της αποχώρησής του.

Η ανακοίνωση του Open

«Το Open ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού», ανέφερε η ανακοίνωση.

H ανακοίνωση του Δημήτρη Καμπουράκη

«Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση.

Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής «Ώρα Ελλάδος».

Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Καμπουράκης: «Γίναμε viral οικογενειακώς!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ