Καλεσμένος στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν ο Απόστολος Ρουβάς. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης αμαφέρθηκε στις κόντρες και τις διαφωνίες στο Survivor και όσα έζησε εκεί. Ο Απόστολος Ρουβάς εξομολογήθηκε τι του είχε πει ο αδελφός του, Σάκης για τη συμμετοχή στο παιχνίδι.

«Μπήκα με σκοπό να μείνω πολύ λίγο. Δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να μείνω 140 μέρες. Θεωρούσα ότι στο δίμηνο θα είχα πιεστεί. Το πρώτο 10ήμερο είπα ότι οι 2 μήνες είναι πολύ. Θα φύγω πάνω στον μήνα. ήμουν στην παραλία και έβαλα τα κλάματα. Βρήκα τον Θανάση Βισκαδουράκη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κάνουν το ίδιο. Μετά αφέθηκα και έγινα ένα με το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Ακόμη, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κόντρα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. «Ποτέ δεν μετάνιωσα για την αντιπαράθεση με τη Βρισηίδα», είπε.

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Ρουβάς αναφέρθηκε και σε όσα του είχε πει ο αδελφός του, Σάκης Ρουβάς πριν να φύγει για Άγιο Δομίνικο. «Ο Σάκης χάρηκε. Ξέρει τι άνθρωπος είμαι και πως μου αρέσουν οι έντονες δραστηριότητες και δεν κάθομαι σε ησυχία», δήλωσε.

Τέλος, στην ερώτηση ποιους θα ήθελε στον τελικό αποκάλυψε: «Όταν μπήκα στο παιχνίδι μας είπε ο Γιώργος ότι ίσως να είναι το πιο ανατρεπτικό Survivor που θα ζήσουμε. Θα ήθελα να δω παίκτες που να το αξίζουν όπως: ο άρης, ο Τάλα και ο Στάθης. Και η Σταυρούλα θεψρώ ότι αγωνιστικά είναι η πιο καλή παίκτρια στο παιχνίδι. Επίσης, ο παίκτης που έχει γρήγορη άνοδο είναι ο Νικογιάννης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ