Στην Ελλάδα και στον νησί του, την Κέρκυρα επέστρεψε ο Απόστολος Ρουβάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που στενοχώρησε το τηλεοπτικό κοινό και το Twitter με την αποχώρησή του, δηλώνει «γεμάτος» εμπειρίες και όμορφα συναισθήματα. Ο Απόστολος Ρουβάς κάνει τον απολογισμό του για το Survivor και τα μηνύματα που δέχεται είναι πολλά.

«Αν η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο στάσεις, το Survivor για μένα ήταν ένας “σταθμός” γεμάτος εμπειρίες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Εκτός από παιχνίδι, ήταν η ευκαιρία να γνωρίσω ξεχωριστούς ανθρώπους, με τους οποίους θα μας δένει πάντα αυτό που μοιραστηκαμε εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου το μόνο πράγμα που είχαμε ήταν ο ένας τον άλλον.

Γύρισα στην οικογένεια μου, στη ζωή μου, γεμάτος από εικόνες, αναμνήσεις και βιώματα. Και το ταξίδι συνεχίζεται!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του για το τέλος του Survivor ο Απόστολος Ρουβάς.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Απόστολος Ρουβάς έγινε ιδιαίτερα γνωστός πέρσι μέσα από τη συμμετοχή του ως σεφ στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια και ο σεφ έκαναν, μάλιστα, πολύ καλή παρέα, ταξίδεψαν πολύ μαζί και ήταν αχώριστοι.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, στην Ελλάδα η Δανάη Μπάρκα ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το μήνυμα του Απόστολου Ρουβά στα Social Media για τη συμμετοχή και την πορεία του στο reality επιβίωσης.

«Αποστολάκο μας! Ήσουν ακριβως όπως σε ξέρουμε! Αυθεντικός, διακριτικός, καλός με όλους και ειλικρινής …κι αυτό είναι το πιο σημαντικό! Μπραβο, μπραβο, μπραβο!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ