Ο Απόστολος Ρουβάς αποχώρησε από το Survivor μετά από σχεδόν 5 μήνες. Λίγο πριν τον υποδεχτεί στην Ελλάδα ο αδερφός του, Σάκης Ρουβάς και η υπόλοιπη οικογένεια, έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Τι αποκάλυψε ο παίκτης των κόκκινων στο Love it;

«Η Ασημίνα μετά τον τραυματισμό της έπεσε αγωνιστικά»

Ο Απόστολος Ρουβάς αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του στο Survivor. «Η Ασημίνα ήταν η λιγότερο καλή αγωνιστικά, ο τραυματισμός της την έριξε ψυχολογικά και αγωνιστικά», σχολίασε ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Στον τελικό θέλω να δω τον Άρη και τον Τάλα»

Μιλώντας για τον μεγάλο τελικό, αποκάλυψε ποιους δύο παίκτες θέλει να δει νικητές. «Στον τελικό θέλω να δω τον Άρη και τον Τάλα, η Ασημίνα θα προχωρήσει αν βρει τον εαυτό της», είπε ο Απόστολος Ρουβάς.

Όσο για το πρώτο πράγμα που θα κάνει γυρνώντας στην Ελλάδα, αυτό είναι να δει την οικογένειά του και να αγκαλιάσει το κορίτσι του.

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πάω να δω την οικογένειά μου. Να πιάσω και να σφίξω στην αγκαλιά μου το κορίτσι μου γιατί μου πραγματικά μου λείπει απίστευτα», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Και γενικότερα θέλω αναθεωρήσω κάποια πράγματα, να τα βάλω κάτω να κάνω τους υπολογισμούς μου για να δω πώς θα κινηθεί στο εξής».

«Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι μεταξύ Σπύρου και Βρισηίδας»

Τέλος, ο Απόστολος Ρουβάς ρωτήθηκε και για ένα πιθανό ειδύλλιο στο Survivor. «Με την Βρισηίδα είχαμε μικρές εντάσεις, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της», είπε αρχικά. «Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι μεταξύ του Σπύρου και της Βρισηίδας ή το κάνουν για στρατηγικούς λόγους«, είπε στη συνέχεια. «Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε όλοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ