Δύο εβδομάδες περίπου έμειναν για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της «Φάρμας». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το προϊόν που μέχρι τώρα έχει η παραγωγή στην διάθεση της, από τα γυρίσματα με τους παίκτες, έχει ήδη μπει στο μοντάζ για να είναι έτοιμα τα πρώτα επεισόδια. Αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό: καυγάδες, γκρίνιες, νεύρα και πισώπλατα μαχαιρώματα έχει το τηλεοπτικό μενού.

Τόσο οι δοκιμασίες όσο και οι συνθήκες στις οποίες επιβιώνουν οι συμμετέχοντες, όπως πρώτο σας είχε γράψει το okmag και ο Γιώργος Μπέζας, θυμίζουν περισσότερο ριάλιτι επιβιώσης παρά το τηλεοπτικό αγρόκτημα που κάποιοι πίστευαν πως θα ξεχειμωνιάσουν με τη θαλπωρή της σόμπας και ακούγοντας το τιτίβισμα των πουλιών, στο δάσος.

Οι πρώτες αποχωρήσεις

To okmag σας παρουσιάζει αποκλειστικά τα τρία πρόσωπα που ήδη έχουν αποχωρήσει από τη «Φάρμα», μετά την αποπομπή του Σταμάτη Γαρδέλη.

Οι δοκιμασίες είναι δύσκολες και οι γυναίκες είναι εκείνες που από την πρώτη μέρα κατάλαβαν πως η συμμετοχή τους στη «Φάρμα» δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Μέχρι στιγμής, από τον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» έχουν φύγει, εγκαταλείποντας γρήγορα το αγρόκτημα, η Αναστασία Γκεργκελέζιου και η Κρίστη Λυκοπούλου.

Αναστασία Γκερκελέζιου
Κρίστη Λυκοπούλου

Σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στο ρίνγκ θα αναμετρηθούν -και μια από τις δύο θα αποχωρήσει- η Μάιρη Μηλιαρέση και η Χριστιάνα Σμαραγδή. Ένα επεισόδιο που θα δούμε κοντά στα Χριστούγεννα.

Χριστιάνα Σμαραγδή
Μαίρη Μηλιάρεση

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη μέσα στο παιχνίδι έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες παρέες και η μία κάνει μαύρη την ζωή της άλλης παρέας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές και προς έκπληξη όλων, οι άντρες της «Φάρμας» μηχανοραφούν και κουτσομπολεύουν εναντίον των γυναικών του αγροκτήματος και προκαλώντας τους πολλές φορές εκνευρισμό. Αδιαφορώντας μάλιστα για τις κάμερες που γράφουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ