Το οkmag δύο εβδομάδες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της «Φάρμας 2» σας παρουσιάζει αποκλειστικά φωτογραφίες από τον χώρο που βρίσκεται έξω από τον στάβλο. Εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων για αποχώρηση, αλλά και το όνομα που θα αποχωρεί κάθε Σάββατο από το παιχνίδι. Ακόμη, ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις στη «Φάρμα» με στόχο να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως πρώτο σας είχε γράψει το okmag και ο Γιώργος Μπέζας η φετινή «Φάρμα 2» δεν είναι ένα απλό παιχνίδι αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα θυμίζει αρκετές φορές ριάλιτι επιβίωσης. Οι παίκτες μάλιστα θα κληθούν να αγωνιστούν για να κερδίσουν τον επιούσιο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχουν γραφτεί ήδη οι πρώτες δοκιμασίες, που θα είναι ο τρύγος, το μάζεμα της ελιάς και η παραγωγή ελαιόλαδου.

Καθημερινά όλοι θα αρμέγουν, θα ζυμώνουν και θα καλλιεργούν τον κήπο με τα μαρούλια, τα σπανάκια και τα άλλα κηπευτικά που επιτρέπει η εποχή ή που έχουν φυτέψει στο θερμοκήπιο.

Έρχονται εκπλήξεις στη «Φάρμα»

Οι δοκιμασίες μοιάζουν απλές όμως μόνο δύο – τρεις τα καταφέρνουν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι απογοητεύσεις, οι γκρίνιες και οι τσακωμοί καλά κρατούν, ενώ η Παραγωγή θέλει να οργανώσει ένα εορταστικό επεισόδιο που θα προβληθεί ή τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Οι παίκτες μάλιστα θα φτιάξουν μελομακάρονα κουραμπιέδες και θα στολίσουν τα έλατα με αυτοσχέδια στολίδια.

O παρουσιαστής της «Φάρμας 2», Σάκης Τανιμανίδης έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα. Μάλιστα ο ίδιος ανεβάζει backstage φωτογραφίες και βίντεο απο τα γυρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ