Από την περασμένη εβδομάδα βλέπουμε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση να περνούν ως καλεσμένοι σε διαφορετικές τηλεοπτικές εκπομπής. Αφορμή ήταν ο αρραβώνας του ζευγαριού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε μετά το παραδοσιακό γλέντι που έκανε το ζευγάρι για να γιορτάσει την επισημοποίηση της σχέσης τους. Κι όσο ετοιμάζονται για τον γάμο τους, δέχονται πολλές προτάσεις όχι μόνο για τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά συνεργασίες. Μία από αυτές, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, αφορά το Asia Express. Έχει ήδη γίνει πρόταση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση να είναι ένα από τα ζευγάρια που θα ταξιδέψουν στην Ασία για τις ανάγκες του νέου ταξιδιωτικού reality του Star.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικιου και η Ιλάειρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, το ζευγάρι σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποδεχτεί την πρόταση για το Asia Express ενώ τα επόμενα 24ωρα θα κάνουν και το επίσημο ραντεβού με τους υπεύθυνους της Παραγωγής.

Η Παραγωγή θέλει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής, που θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, πριν από το Πάσχα. Τα 9 ζευγάρια των celebrities που θα επιλεχθούν θα προσπαθήσουν να ταξιδέψουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας: Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη, Ταϋλάνδη.

Θα πρέπει να ταξιδέψουν με λίγα χρήματα, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά τους αφού οι δυσκολίες είναι πολλές. Μία ακόμα διάσημη που έχει δεχτεί πρόταση και έχει ήδη συμφωνήσει με την Παραγωγή, όπως διαβάσαμε στο Nikopolis Blog, είναι η Χριστίνα Κολέτσα. Η τραγουδίστρια θα ταξιδέψει στην Ασία με την καλύτερή της φίλη και θα πρέπει να επιβιώσει με μόλις 1 ευρώ τη μέρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ