Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) κατάφεραν να ολοκληρώσουν μια διαδρομή σχεδόν τριών μηνών στην Ασία και να γίνουν οι πρώτοι νικητές του Asia Express.

Συγκέντρωσαν το υψηλότερο ποσό, 50.000 ευρώ, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαν αποσπάσει και bonus έπαθλο 10.000 ευρώ. Μπορεί τα γυρίσματα να είχαν γίνει πριν από μήνες και το okmag να σας είχε αποκαλύψει ότι αυτοί θα είναι οι μεγάλοι νικητές, ωστόσο τους είδαμε να ολοκληρώνουν τη διαδρομή τους φτάνοντας στην κορυφή το βράδυ της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου.

Δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση των ονομάτων τους από τον παρουσιαστή του Asia Express, Πέτρο Πολυχρονίδη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγραψε στο Instagram για τη νίκη τους.

«Ε ναι, ήταν το δίκαιο και έγινε πράξη. Μπράβο σας», ήταν το μήνυμά της.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster ήταν οι μεγάλοι νικητές του Asia Express και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το βρήκε δίκαιο.

Νωρίτερα, είχαμε δει στο επεισόδιο του τελικού την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να καλεί σε βιντεοκλήση τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Στη συνέχεια του τηλεφωνήματος ο Fipster τον ρωτούσε επίμονα: «Θα την παντρευτείς; Γιατί δεν το έχεις πάρει το κορίτσι τόσα χρόνια; 5 χρόνια είστε μαζί. Την έχεις εκθέσει. Αν παντρευτείς θα σας παντρέψω», προκαλώντας την αντίδραση του φίλου του.

«Τι μ@@κας είναι αυτός εδώ. Αρχίζω να νευριάζω», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος στο τηλεφώνημα αποκάλεσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη «αγάπη μου» και «άνθρωπο του» λέγοντας ότι του έδωσε δύναμη.

Θυμίζουμε ότι γυρίσματα του Asia Express έγιναν τον περασμένο Μάιο και πως το ζευγάρι έχει ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ