Μετά από 4.000 χιλιόμετρα σε Καμπότζη, Λάος και Ταϊλάνδη, η περιπέτεια στα χνάρια του δράκου, ολοκληρώθηκε για τον Fipster με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Χρήστο Ζώτο με τον Παύλο Γαλακτερό. Μεγάλοι νικητές του Asia Express αναδείχθηκαν τελικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster.

Σε 2 χρηματοκιβώτια στην Μπανγκόκ βρίσκονταν δύο χρυσά μενταγιόν αξίας 20.000 ευρώ. Ένα μόνο ζευγάρι όμως θα εξαργύρωσε το δικό του φτάνοντας πρώτο στο σημείο της νίκης.

Στα τελευταία 62 χιλιόμετρα, όλα μέσα στην πολύβουη πρωτεύουσα, τα ζευγάρια έπρεπε να βρουν τους τέσσερις δράκους, που οδηγούσαν στα χρυσά μενταγιόν. Για να το καταφέρουν αυτό χρειαζόταν να εντοπίσουν τον άνθρωπο-δράκο, να ψωνίσουν λουλούδια στα τυφλά, να κάνουν μασάζ ποδιών σε ντόπιους και να ακούσουν Ταϊλανδούς, να ερμηνεύσουν ελληνικά τραγούδια!

Αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους τέσσερις δράκους, έπρεπε να ψάξουν για έναν βούβαλο στα στενά της πόλης, που θα τους οδηγούσε σε ένα αντικείμενο έκπληξη ώστε να πλοηγηθούν ως το σημείο της νίκης.

Το τελευταίο τους βράδυ στην Ασία, τα ζευγάρια είχαν τη δυνατότητα να προσφέρουν ένα ελληνικό παραδοσιακό τραπέζι στους ντόπιους και θα πάρουν ευχές-έκπληξη από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τελικά ο Fipster Φίλιππος Ιωάννου και Κωνσταντίνος Βασάλος είναι οι μεγάλοι νικητές του Asia Express που κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Επιπλέον είχαν κερδίσει και ένα bonus έπαθλο αξίας 10.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ