Ο Άκης Πετρετζίκης επέλεξε να κάνει τον γάμο του ακριβώς όπως τον ήθελε. Παντρεύτηκε την περασμένη Δευτέρα την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έχοντας στο πλευρό του λίγους φίλους και συγγενείς. Ο ιδιαίτερος στολισμός, το μενού με την υπογραφή του ίδιου και στιγμές από το γαμήλιο πάρτι είχαμε την ευκαιρία να τα δούμε μέσα από τα social media του σεφ.

Μπορεί να ήθελε να κρατήσει την ημέρα του γάμου υπό άκρα μυστικότητα αλλά θέλησε να μοιραστεί κάποια πράγματα με τους διαδικτυακούς του φίλους που τον στηρίζουν και τον ακολουθούν πιστά.

Λίγα 24ωρα μετά τον γάμο, ο Άκης Πετρετζίκης επέστρεψε στη δουλειά. Το πρωί της Τετάρτης επισκέφτηκε μία από τις επιχειρήσεις του στην Αγία Παρασκευή ενώ από το Σαββατοκύριακο ξεκινούν και οι εκπομπές του στον Alpha. «Από το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40, ο Άκης Πετρετζίκης μας προσκαλεί να “ταξιδέψουμε” μαζί του στην κουζίνα του Kitchen Lab. Υπόσχεται να μας αποκαλύψει όλα του τα μυστικά», αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ