Από την Δευτέρα 10 του Γενάρη θα επιστρέψουν οι Άγριες Μέλισσες με τους πρωταγωνιστές της σειράς να μετρούν αντίστροφα πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς στις αρχές του Ιούνιου. Στα πρώτα επεισόδια όπως πρώτο σας είχε γράψει το okmag θα δούμε τα πρώτα σύννεφα στο γάμο του Λάμπρου με την Ελένη εξαιτίας του Ζάχου Λυκογιάννη.

Η Ελένη θα δυσκολευτεί να πιστέψει πως ο Λάμπρος δεν την εμπιστεύεται και για πρώτη φορά θα νιώσει πρωτόγνωρα αισθήματα για τον άντρα που για χάρη του τα ξεχνούσε όλα. Η Κυρα Μάρω η μητέρα του Ζάχου θα δώσει την λύσει και το ζευγάρι μετά από πολλές ταλαιπωρίες θα δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Ο Κωνσταντής μετά το ναι της Δρόσως δεν φαντάζεται πως θα αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση του με την γυναίκα του Ακύλα. Το ζευγάρι θα χωρίσει με την Δρόσω να προσπαθεί να ξεχάσει.

Η Ζωή Μεγαρείτη δεν θα πεθάνει και ο Ακύλας θα τιμωρηθεί από τα ίδια του τα παιδιά για την απόπειρα δολοφονίας της μητέρας τους. Ο Μελέτης θα κατηγορήσει την κόρη του Ακύλα και θα της ζητήσει να χωρίσουν. Η Μυρσίνη θα δει το πιο σκληρό πρόσωπο του Δούκα και θα βρεθεί σε πολύ δυσμενή θέση χάνοντας όλα όσα θεωρούσε δεδομένα. O Δούκας θα συνεχίσει να ζει με την Αντιγόνη τον παράνομο ερωτά του ώσπου θα ανακαλύψει τα σκοτεινά της κίνητρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ