Η Ελένη Σταμίρη, όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών», προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει πως πίσω από την εξορία του Λάμπρου και των συγχωριανών τους κρύβεται ο Ακύλας Μεγαρίτης. Η Ελένη, για μια ακόμη φορά, θα βρεθεί μπροστά σε έναν μεγάλο κίνδυνο ακόμη και για την ίδια της τη ζωή. Η απόφαση της να υποδυθεί τη χήρα του Παπαδόπουλου και να μπει στο σύλλογο  των γυναικών της «Εστίας» θα τη φέρει αντιμέτωπη με νέες περιπέτειες.

Σε μια από τις επισκέψεις της με τις κυρίες των Αβάντων στην «Εστία», θα αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα και όλοι θα υποψιαστούν τον λόγο που η Ελένη Σταμίρη βρέθηκε στους κόλπους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, την τελευταία στιγμή η Ζωή Μεγαρίτη θα προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση με κίνδυνο τη δική της ζωής.

Θα καταφέρει η Ελένη να αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα; Θα κατορθώσει να σώσει τον Λάμπρο; Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, εκείνη που θα σώσει τελευταία στιγμή την Ελένη από βέβαιο θάνατο είναι η Βιολέτα που -όπως έχουμε πρώτοι γράψει- θα κατορθώσει να κερδίσει τη συμπάθεια του Ακύλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ