Η Ελένη Σταμίρη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Παρά τις αγωνίες της με τον Λάμπρο, η πρωταγωνίστρια φαίνεται ευτυχισμένη αφού σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Τα χαρμόσυνα νέα θα φτάσουν στα αυτιά της Μυρσίνης από τον μικρό Σέργιο.

Η Μυρσίνη, που ποτέ δεν έχει ξεχάσει ότι η Ελένη Σταμίρη μαζί με τις αδερφές της σκότωσε τον πρωτότοκο γιo της, θα φροντίσει να συναντηθεί μαζί της για να της «ευχηθεί». Η συνάντηση αυτή θα τρομάξει για ακόμη μια φορά την Ελένη αφού η Μυρσίνη θα της δώσει την κατάρα της για όλα τα δεινά που έφερε στο σπιτικό της.

Η Ελένη τρομοκρατημένη από τα λόγια της Μυρσίνης θα ξεσπάσει. Θα κλάψει και για πρώτη φορά θα την δούμε να φοβάται για το μέλλον του παιδιού της. Την συνάντησή τους αυτή θα φροντίσει να την κρύψει από τον Λάμπρο ώστε να μη δώσει έκταση στο γεγονός.

Ωστόσο, ο φόβος θα κατακλύσει την ψυχή της και οι κατάρες της Μυρσίνης θα στοιχειώσουν τα όνειρα της. Όπως σας είχε γράψει το okmag, τα spoilers για την σειρά θέλουν η Ελένη να χάνει το μωρό. Μένει να δούμε τι τελικά έχουν αποφασίσει οι σεναριογράφοι για το μέλλον του ζευγαριού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ