Τα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» βρίσκονται σε εξέλιξη με τους πρωταγωνιστές της σειράς να ζουν νέες περιπέτειες. Η Βιολέτα μετά τον θάνατο του Μιλτιάδη έφυγε και πήγε να περάσει τις δύσκολες στιγμές στο πλευρό του Ευτύχη, του παιδιού που ήθελαν να υιοθετήσουν αλλά δεν το κατάφεραν με τον Μιλτιάδη.

Η Βιολέτα σε αυτό τον τρίτο κύκλο επεισοδίων, θα ζήσει μια ζωή στο «κόκκινο» αφού στο πρόσωπο του Ακύλα Μεγαρίτη θα βρει τον έρωτα. Ο ρόλος της θα διχάσει το Διαφάνι αφού όλοι γνωρίζουν το σκληρό πρόσωπο του Μεγαρίτη.

Από την πλοκή του σεναρίου -μετά από κάποια επεισόδια- θα αποδειχθεί πως η Βιολέτα για ακόμη μια φορά θα θυσιαστεί για το καλό του συνόλου. Θα αποκαλυφθεί επίσης για ποιον λόγο θα έρθει κοντά στον Ακύλα Μεγαρίτη: η καλόψυχη Βιολέτα θα προσπαθήσει να βοηθήσει το χωρίο χρησιμοποιώντας τη γυναικεία της γοητεία, ώστε να κάνει τον Ακύλα Μεγαρίτη να την εμπιστευτεί και εκείνη να μπορέσει να βοηθήσει τους συγχωριανούς της που περνάνε δύσκολα κατά την περίοδο της Επταετίας.

Ωστόσο, η Βιολέτα θα βρεθεί στο στόχαστρο της Μυρσίνης Σεβαστού που μετά την πρώτη συνάντηση με τον Ακύλα Μεγαρίτη θα νιώσει την καρδιά της να χτυπά δυνατά για τον σκληρό άντρα που έχει εγκατασταθεί στο σπίτι της. Οι δύο γυναίκες θα βρεθούν «απέναντι» διεκδικώντας τον ίδιο άντρα, όπως πρώτο σας είχε γράψει το οkmag.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ