Στον Γ’ κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα δούμε όπως ήδη γνωρίζουμε τον Αιμίλιο Χειλάκη ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Ακύλα Μεγαρίτη. Ο ΑΝΤ1 μας παρουσιάζει λεπτομέρειες για το νέο ήρωα, η είσοδος του οποίου θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι.

Ακύλας Μεγαρίτης:
Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών, και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το νέο καθεστώς.

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδελφού του στο τέλος του Β’ κύκλου της σειράς έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του.

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι εξαιρετικές σχέσεις του με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του…

O Αιμίλιος Χειλάκης είχε μοιραστεί ένα βίντεο και backstage υλικό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την τηλεοπτική του επιστροφή μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 στο okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ