Στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» η κόντρα του Ακύλα με τον γιο του, Λευτέρη κορυφώνεται. Ο Ακύλας Μεγαρίτης μαθαίνει για την σεξουαλική ζωή του γιου του. Mετά από έντονους καυγάδες, ο Λευτέρης απογοητευμένος από την στάση του πατέρα του φεύγει από το σπίτι.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης αρχίζει έναν ανελέητο πόλεμο με τον γιο του και οι σκηνές που θα εκτυλιχθούν είναι σοκαρίστηκες. Ο Λευτέρης Μεγαρίτης θα δει το πιο σκληρό πρόσωπο του πατέρα του. Έχει βάλει σκοπό να κάνει την ζωή του γιου το κόλαση. Η Δρόσω, που στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να μπαίνει στη φυλακή -με τη συμβολή του Ακύλα- κατηγορούμενη για τα πολιτικά της φρονήματα και για το θεατρικό τους έργο, θα σταθεί στο πλευρό του Λευτέρη Μεγαρίτη. Θα τον φιλοξενήσει στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη.

Η αυταπάρνηση της Ελένης Σταμίρη

Το καταφύγιο του Λευτέρη δεν θα αργήσει να γίνει γνωστό στον Ακύλα. Θα εκβιάσει την Ελένη Σταμίρη και ούτε λίγο ούτε πολύ θα της ζητήσει να τον «πετάξει στο δρόμο». Εκείνη για ακόμη μια φορά θα σταθεί στο πλευρό εκείνου που την έχει ανάγκη. Με αυταπάρνηση θα βοηθήσει τον Λευτέρη Μεγαρίτη. Θα τον φυγαδεύσει στο σπίτι του Νώντα, παλιού γνώριμου της Δρόσως από την Τρούμπα και συνέταιρου του Κωνσταντή και του Νικηφόρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ