Πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου κάνει η τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές όσο καμιά άλλη σειρά τα τελευταία χρόνια. Ένας από τους ρόλους που για το κοινό ολοκληρώθηκε άδοξα στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου ήταν αυτός του Μιλτιάδη Σεβαστού. Ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα βρίσκεται και στον τρίτο κύκλο μέσα από ένα σκηνοθετικό τέχνασμα του Λευτέρη Χαρίτου.

Ο αδερφός του Δούκα Σεβαστού, που έφυγε άδικα, θα εμφανίζεται με flashback στη σειρά και θα στοιχειώνει τα όνειρα του Δούκα και της Μυρσίνης ενώ θα είναι η παρηγοριά του Λάμπρου που εξόριστος από την Χούντα θα σκέφτεται και θα βρίσκει λύσεις στα λόγια του πατέρα του που θα τον ακολουθούν πάντα. Η επιστροφή της Βιολέτας στο Διαφάνι θα ξεκινήσει με μια σκηνή από τις τελευταίες όμορφες στιγμές της με τον άντρα που την αγάπησε όσο κανένας άλλος, τον Μιλτιάδη της.

Ο Μιλτιάδης ήταν πάντα για όλους ο αγνός, αθώος άνθρωπος που ήθελε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μετά τον θάνατο του γίνεται η φωνή της λογικής, είναι το δίκιο που πνίγει τους πρωταγωνιστές, ενώ όπως θα δούμε στα επεισόδια που θα εμφανίζεται, με την παρουσία του θα βοηθήσει να καταλάβει το τηλεοπτικό κοινό τη σχέση που έχει ο Ακύλας Μεγαρίτης με τους Σεβαστούς και το αμαρτωλό παρελθόν του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ