Συγκλονιστικές εξελίξεις περιμένουν τον Δούκα Σεβαστό αφού όπως φαίνεται δεν είναι μόνο ο Ακύλας Μεγαρίτης ο μοναδικός εχθρός του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του οκmag το Διαφάνι θα σωθεί από τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ακύλα Μεγαρίτη.

Ο Δούκας Σεβαστός για πρώτη φορά χαρούμενος θα σταθεί δίπλα στους συγχωριανούς του που δεν πιστεύουν την αλλαγή στην στάση ζωής του ισχυρού άντρα του κάμπου. Η ανατροπή θα έρθει την στιγμή που ο Δούκας θα πιστέψει ότι όλα θα αλλάξουν στη ζωή του και ότι μπορεί να ονειρεύεται ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδιά του και τον εγγόνο του Σέργιο που του έχει μεγάλη αδυναμία. Η ανακάλυψη του πτώματος του Λούβαρη θα ανοίξει ξανά την υπόθεση της εξαφάνισης του, ενώ η Πηνελόπη είναι πεπεισμένη πια ότι ο πατέρας της κρύβεται πίσω από αυτή την δολοφονία.

Ο Λούβαρης ήταν ο μοναδικός μάρτυρας που είχε μιλήσει στον Αλέξη Γραμματικό για τον φόνο του Θέμελη που είχε διαπράξει ο Δούκας. Η Πηνελόπη Σεβαστού θα κινήσει γη και ουρανό, όπως σας είχε γράψει το okmag αποκλειστικά, για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του άντρα της. Θέλει να δει τον πατέρα της να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου και να τιμωρηθεί για τα εγκλήματα του. Ωστόσο Δούκας για μια ακόμη φορά θα γλιτώσει ωστόσο αυτή του η νίκη θα γίνει και η αιτία για να χάσει μια και καλή την μονάκριβη κόρη του από την ζωή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ