Η Μυρσίνη Σεβαστού, παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει για να σώσει τον γάμο της με τον Δούκα Σεβαστό, θα δει ότι όλα θα πέσουν στο κενό. Ο άλλοτε σκληρός άνδρας του Διαφανίου μόλις κερδίσει αυτά που θέλει θα την διώξει από τη ζωή του. Από τη ζωή τους όμως, όπως σας έχει γράψει εδώ και πολύ καιρό το okmag, θα την διώξουν και τα παιδιά της αφού θεωρούν πως είναι η αιτία του κακού για όλα τα δεινά της ζωής τους. Οι δυο γιοι της είναι ερωτευμένοι με τις φόνισσες του Σέργιου και αυτό είναι κάτι που η Μυρσίνη δεν μπορεί να το ξεχάσει ποτέ.

Ωστόσο θα ζήσει έναν εφήμερο καταστροφικό έρωτα που, σύμφωνα με το αποκλειστικό spoiler του okmag, θα την οδηγήσει και στην πιο δύσκολη φάση της ζωής της. Ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας της, ο Θέμης, θα την φλερτάρει ανοιχτά αφού νομίζει πως η Μυρσίνη έχει μεγάλη περιουσία. Ο αδίστακτος νεαρός θα οδηγήσει τη Μυρσίνη σε μια νύχτα πάθους που θα αποκαλυφθεί και αυτό θα είναι και η μεγάλη της τιμωρία.

Η φιλάρεσκη Μυρσίνη, που η ματαιοδοξία της είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της και θα αποδειχθεί και η καταστροφή της, πέφτει στην παγίδα και θα αφεθεί στο πάθος της. Είναι ευάλωτη, γεμάτη αγωνία για τη ζωή της, με τον Δούκα να της δίνει το πιο δυνατό μάθημα λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε.

Ο Δούκας Σεβαστός δεν έχει ξεχάσει ποτέ το γράμμα της Μυρσίνης στην αδερφό του Μιλτιάδη αλλά ούτε και ότι η γυναίκα που αγαπούσε έγινε με δόλο η αιτία που τα δύο αδέρφια δεν μιλούσαν. Ο έρωτας της Μυρσίνης για τον Κυπραίο δεν σβήστηκε ποτέ από τη μνήμη του Δούκα και πάντα έρχονται στο μυαλό του οι σκηνές της προδοσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ