Οι «Άγριες Μέλισσες» βαδίζουν ολοταχώς για το μεγάλο φινάλε. 3 συγκλονιστικές σεζόν που μας ταξίδεψαν σε κρίσιμα χρόνια στην Ελλάδα και μας άγγιξαν μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των πρωταγωνιστών της θα ρίξουν τίτλους τέλους.

Τρία πράγματα που γνωρίζουμε για το φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες»

  • Το τελευταίο γύρισμα θα γίνει στις 15 Ιουνίου και το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου.
  • Ο Δούκας Σεβαστός, υπαίτιος για πολλά από τα δεινά των ανθρώπων του Διαφανίου, θα δούμε να παραδίδεται στη μοίρα του και να πληρώνει για όλα του τα αμαρτήματα, όπως σας είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Μπέζας στο okmag.
  • Οι «Άγριες Μέλισσες» θα κλείσουν με γιορτή είχε προδώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο 7 μέρες TV ο Γιώργος Σουξές όταν ρωτήθηκε για αυτό. «Με το Πολυτεχνείο. Με την απελευθέρωση και την πτώση της χούντας. Με μια γιορτή. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί και σήμερα είμαστε παγιδευμένοι. Δεν έχουμε απελευθερωθεί από τα μνημόνια, την πανδημία, τη ενεργειακή κρίση. Αλλά η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Όλα τα αντιμετωπίζουμε με σθένος».
  • «Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Διαβάζοντάς το εγώ έκλαψα. Είναι εξαιρετικά συγκινητικά όλα αυτά που συμβαίνουν. Εξαρτάται πώς θεωρείς τη δικαίωση στα πράγματα. Θα υπάρξει δικαίωση στα πράγματα που έτσι πρέπει να γίνουν. Σε ένα σίριαλ που η μυθοπλασία του κινείται στα όρια της ανάγκης του κανονικού, είμαστε συνεπείς» είπε χαρακτηριστικά ο Αιμίλιος Χειλάκης στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τόνισε πως «πάντα νικάει ο έρωτας».

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;

Τρίτη 31 Μαΐου – Επεισόδιο 122
Ο Ζάχος θέλει να παραδοθεί για τον φόνο που διέπραξε. Η Ελένη, ο Λάμπρος και ο Παναγιώτης, πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον καλύψουν ή θα ρισκάρουν να πληρώσουν όλοι γι’ αυτό το έγκλημα. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή ανακοινώνουν πως αποχωρούν από το έργο του αεροδρομίου, φέρνοντας τον Δούκα και τον Ακύλα σε απόγνωση. Ο Σπανός είναι στα ίχνη του Ρακιτζή, ενώ η Μυρσίνη κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να ζητήσει τη βοήθεια της Πηνελόπης.

Τετάρτη 1η Ιουνίου – Επεισόδιο 123
Οι εφημερίδες έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε όλο το χωριό. Η Ελένη και ο Λάμπρος αποφεύγουν να πάρουν θέση. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το έργο του αεροδρομίου, παρά τις συμβουλές του Φραγκούδη. Θα πρέπει, όμως, να αντιμετωπίσουν τον Μοσχοβάκη, που έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος. Ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης ανακρίνει τον Ζάχο. Πού θα οδηγήσει αυτή η ανάκριση;

Πέμπτη 2 Ιουνίου – Επεισόδιο 124
Ο Κωνσταντής κι ο Νικηφόρος δεν δέχονται τον εκβιασμό του Μοσχοβάκη και εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν απ’ το έργο του αεροδρομίου. Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Δούκα ότι πίσω απ’ την απόπειρα δολοφονίας του Κωνσταντή βρισκόταν ο Μεγαρίτης, ενώ το σχέδιο της Πηνελόπης να βρει τον Ρακιτζή ναυαγεί γι’ άλλη μια φορά. Η Αιμιλία φέρνει μια ευχάριστη είδηση στον Λάμπρο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη θέτουν σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ