Η Αννέτ Αρτάνι περνά ένα από τα πιο έντονα καλοκαίρια της. Η άφιξή της στην Ελλάδα συνοδεύτηκε με μία ρομαντική πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Καρλ Μίρρα. Η σχέση τους μετρά ήδη τρία χρόνια και φαίνεται πως στο πρόσωπό του έχει βρει τον «βράχο» που χρειαζόταν. Εκείνος ήταν που την στήριξε όχι μόνο μετά τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά από την εγκατάλειψή της από τον πατέρα του 6χρονου γιου της, Γρηγόρη αλλά και στην πρόσφατη περιπέτεια που βίωσε. Η τραγουδίστρια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον επί πολλά χρόνια συνεργάτη της με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει και πρόβλημα βιοπορισμού.

«Τον είχα σαν οικογένεια. Ξέρω τη γυναίκα του, τα παιδιά του. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα μου κάνει κάτι», εξομολογείται στο okmag.gr η Αννέτ Αρτάνι ξετυλίγοντας το κουβάρι μιας ιστορίας σεξουαλικής παρενόχλησης που κράτησε για χρόνια. «Αν φοράω κόκκινο κραγιόν και τακούνια πρέπει να με προσβάλεις» αναρωτιέται η τραγουδίστρια μιλώντας για τον τρόπο που την αντιμετώπισε όταν αποφάσισε να βάλει ένα «φρένο» στη συμπεριφορά του μαέστρου της.

(Γιώργος Κλάδης/oikotimes)

Το γεγονός ότι έμεινε μετά από 15 χρόνια χωρίς μαέστρο την έκανε να αναζητήσει νέους δημιουργικούς δρόμους κι ένας από αυτούς ήταν και η συγγραφή παιδικών βιβλίων. Μάλιστα, ένα από αυτά μιλάει για το πρόβλημα της υπερκινητικότητας στα παιδιά, κάτι που αντιμετωπίζει και ο γιος της, δίνοντας έτσι έμπνευση και σε άλλους γονείς που αντιμετωπίζουν κάτι αντίστοιχο.

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην την ρωτήσουμε και για την φιλία της με την Μπρίτνεΐ Σπιαρς και τις δύσκολες στιγμές που κι εκείνη βιώνει εξαιτίας της «κηδεμονίας» του πατέρα της. «Είδα μια κοπέλα που είχε τη δύναμη να τους κάνει όλους κουμάντο κι όμως γινόταν το αντίθετο». μας λέει. «Δυστυχώς έπρεπε να πάρει αυτή την κατηφόρα για πολλά χρόνια αλλά χαίρομαι γιατί τώρα πατάει στα πόδια της και λέει αυτό που γίνεται».

Ο 6χρονος Γρηγόρης στο Καλλιμάρμαρο. (Γιώργος Κλάδης/oikotimes)

Τέλος, μας αποκαλύπτει τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της. «Ήμουν σε σημείο που πέρασα τόσα πολλά και ήμασταν μόνο οι δυο μας και τα κατάφερα και ένιωθα ότι αυτό το μήνυμα πρέπει να βγει».

Ευχαριστούμε το oikotimes για την πολύτιμη βοήθειά του στο γύρισμα του βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ