Μια εβδομάδα μετά την χειμαρώδη κατάθεσή της στο δικαστήριο και τις αποκαλύψεις που έκανε για όσα πέρασε υπό την κηδεμονία του Τζέιμι Σπίαρς, το άιτημά της απορρίφθηκε. Η δικαστής Μπρέντα Τζ. Πένι, σύμφωνα με το USA Today, απέρριψε το αίτημα να μην είναι πλέον αποκλειστικός «κηδεμόνας» ο πατέρας της Μπρίνεϊ Σπίαρς.

Ο πατέρας της ποπ σταρ και το Bessemer Trust έχουν τον έλεγχο της περιουσίας της ενώ η επαγγελματίας conservator Τζόντι Μοντγκόμερι διαχειρίζεται (προσωρινά) άλλες πτυχές της προσωπικής ζωής της.

Οι σοβάρες καταγγελίες της τραγουδίστριας

«Θέλω αλλαγές και αξίζω αλλαγές» είπε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην κατάθεσή της στο δικαστήριο θ΄έλοντας να ξεφύγει από μια κατάσταση που βιώνει για 13 ολόκληρα χρόνια. «Είναι επιθυμία μου και όνειρό μου να τελειώσουν όλα αυτά. Στην Καλιφόρνια, το μόνο παρόμοιο με αυτό ονομάζεται σεξουαλική διακίνηση, κάνοντας κάποιον να δουλεύει ενάντια στη θέλησή του, αφαιρώντας όλα τα υπάρχοντά του, πιστωτικές κάρτες, μετρητά, τηλέφωνο, διαβατήριο».

Δεν δίστασε να ομολογήσει πως ο πατέρας της είχε «εμμονή» μαζί της και ήθελε να ελέγχει τα πάντα στη ζωή της, σύμφωνα με τους New York Times. Της απαγόρευε να έχει φίλους, προσωπική ζωή, ενώ της απαγορευόταν να ξοδεύει τα δικά της χρήματα για να κάνει κάποιες αλλαγές στο σπίτι της, χωρίς την άδεια του πατέρα της.

«Δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να ζητήσω το τέλος της επιμέλειας. Ειλικρινά δεν το ήξερα. Έχω κάνει περισσότερα από αρκετά. Δεν χρωστάω τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω τη ζωή μου πίσω. Έχουν περάσει 13 χρόνια και είναι αρκετά. Θέλω να ακουστώ και πάλι. Το έχω κρατήσει μέσα μου τόσο καιρό. Είμαι τόσο θυμωμένη και κλαίω κάθε μέρα. Για την δική μου υγεία, θέλω να το βγάλω από μέσα μου. Τον θυμό, τα πάντα. Ο κύριος λόγος για τον οποίο είμαι εδώ σήμερα είναι γιατί θέλω να τερματίσει αυτή η κηδεμονία» λέει.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/britneyspears

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ