Η Αννέτ Αρτάνι επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύντροφό της Καρλ Μίρρα και τον 6χρονο γιο της, Γρηγόρη. Πριν βρεθεί στον τόπο καταγωγή της, την Κεφαλονιά έκανε μια στάση στην Αθήνα για να ΄ξεναγήσει τους δύο άντρες της ζωής της στα πολιτιστικά μνημεία του τόπου μας, το Καλλιμάρμαρο και την Ακρόπολη. Στη δεύτερη στάση τους, την περίμενε μία έκπληξη!

Ο σύντροφός της, με τον οποίο πρόσφατα αγόρασαν και το δικό τους σπίτι στην Αμερική, έβγαλε από την τσέπη του ένα κουτάκι με ένα δαχτυλίδι και της έκανε πρόταση γάμου με φόντο τον Ιερό Βράχο. Η κάμερα του okmag.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τη συγκίνηση της τραγουδίστριας με όσα της είπε ο Καρλ πριν περάσει στα δάχτυλά της το μονόπετρο.

Η απάντηση φυσικά ήταν «ναι» και μάλιστα μάρτυρας σε αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο ήταν και ο γιος της Αννέτ Αρτάνι που έχει βρει στον Καρλ το ανδρικό πρότυπο που χρειάζεται.

«Πάντα σκέφτεται το μέλλον. Πάντα σκέφτεται την ευαισθησία μου και πώς να με προστατεύσει εμένα και το παιδί μου. Κι αυτό μου άρεσε», λέει στο okmag.gr η τραγουδίστρια για τους λόγους που την έκαναν να βάλει στη ζωή της τον Καρλ.

«Είναι καθηγητής και τώρα έγινε και πυροσβέστης στα ξαφνικά. Πηγαίνει και σβήνει φωτιές και τώρα ανησυχώ εγώ για εκείνον. Είναι όμως ένα ωραίο πράγμα, ο ένας στηρίζει τον άλλο», συμπληρώνει.

Η σχέση τους μετρά τρία χρόνια και είναι ο πρώτος άνδρας που άφησε να μπει στη ζωή της μετά τον δύσκολο χωρισμό από τον πατέρα του παιδιού της. Τον έχει μάλιστα γνωρίσει ήδη στην οικογένειά της αφού έχουν επισκεφτεί ξανά την Κεφαλονιά για καλοκαιρινές διακοπές.

Το μονόπετρο που πρόσφερε στην Αννέτ Αρτάνι ο αγαπημένος της.
Ο 6χρονος Γρηγόρης και ο Καρλ Μίρα λίγο μετά την πρόταση γάμου έκπληξη.

Η Αννέτ Αρτάνι μοιράστηκε με το okmag.gr πολλές ακόμα λεπτομέρειες για τη ζωή της στην Αμερική, για την κακοποίηση που έχει δεχτεί αλλά και την καριέρα της στη μουσική. Μείνετε συντονισμένοι για την αποκλειστική συνέντευξη.

Φωτογραφίες: Γιώργος Κλάδης/Oikotimes

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ