Ένας τραυματισμός στον αγκώνα οδήγησε τον Στέφανο Τσιτσιπά στο χειρουργείο. Ήταν μάλιστα και ο λόγος που αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του τόσο από το Paris Masters, όσο και από το ATP Finals. Όλα πήγαν καλά με την επέμβαση και σύντομα θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται τώρα σε φάση ανάρρωσης.

Στον χρόνο αυτό δεν παραλείπει να μοιράζεται τις σκέψεις του μέσα από την αγαπημένη του πλατφόρμα που δεν είναι άλλη από το Twitter. Μετά την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε από το νοσοκομείο, μοιράστηκε μερικές σκέψεις του . «Όλοι δίνουν μια μυστική μάχη που δεν μπορούμε να δούμε και πολλές φορές η γραμμή μεταξύ νίκης και ήττας είναι πολύ λεπτή» ήταν το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η ανακοίνωσηή του για την αποχώρηση από το ATP Finals

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε πως η υγεία είναι πάνω από όλα και δεν υπάρχει χώρος για αρνητικότητα.

«Δεν περίμενα να τελειώσει έτσι αυτή η σεζόν. Δύσκολο να το αποδεχτώ. Αυτό ήταν το τουρνουά στο οποίο πραγματικά ανυπομονούσα να παίξω σε όλη τη διαδρομή φέτος. Θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασα φέτος στο γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όλη τη σκληρή δουλειά, τη δύναμη, τη δέσμευση, την ταλαιπωρία, την πίστη, την αποδοχή, την αφοσίωση, το θράσος και την παρηγοριά που χρειάστηκε το 2021. Δεν υπάρχει χώρος για αρνητικότητα και κανένας απολύτως λόγος να νιώθουμε λύπη, στενοχώρια ή απογοήτευση. Η υγεία μου είναι αυτήν τη στιγμή το πιο σημαντικό πράγμα, και θα είναι για πάντα» ανέφερε.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά κάθε υποστηρικτή και και άνθρωπο που με πίστεψε και αφοσιώθηκε σε εμένα σε αυτό το καθημερινό ταξίδι. Οι αγίες σας είναι πολύ σημαντικές», έγραψε κλείνοντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ