Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε μέσω Twitter για να μας αποκαλύψει τον Έλληνα που επιθυμεί να δει στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Πριν από μερικές εβδομάδες ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε γράψει στο Twitter ότι ο νέος Τζέιμς Μποντ πρέπει να είναι Έλληνας. Ο Ντάνιελ Γκρεγκ ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον εν λόγω ρόλο και ως εκ τούτου οι συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

“Παιδιά, πέρα από την πλάκα, ο επόμενος Τζέιμς Μποντ πρέπει να είναι Έλληνας”, είχε γράψει στις 19 Οκτωβρίου.

Σήμερα επανήλθε στο θέμα και μας αποκαλύπτει το όνομα. Ο ίδιος έγραψε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ.

“Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ”, έγραψε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος με τον σούπερ του NBA.

Αποφασισμένος να φτάσει στο top 3 της παγκόσμιας κατάταξης:

Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής, με συμμετοχή σε τρεις τελικούς μέσα στο 2021 είναι φαβορί για την πρόκριση στα ATP Finals.

«Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι μπορώ να είμαι στην πρώτη τριάδα στο τέλος του έτους» δήλωσε ο Τσιτσιπάς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “tennishead” και πρόσθεσε:

«Αυτός είναι σίγουρα ένας στόχος, κάτι για το οποίο προσπαθώ. Νιώθω ότι έχω την ευκαιρία να πάρω περισσότερους βαθμούς στο χώμα.»

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στην τρέχουσα σεζόν και η συνέχεια θα έχει ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ