Η 25η αποστολή του Τζέιμς Μποντ κατάφερε να επαναφέρει τον κόσμο στους κινηματογράφους! Στην 1 βδομάδα προβολών του στην Ελλάδα -ύστερα από τρεις αναγκαστικές αναβολές-, το No Time To Die έκοψε 123.523 εισιτήρια, σημειώνοντας έτσι το μεγαλύτερο άνοιγμα για ταινία μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Η ανακοίνωση του Ντάνιελ Κρεγκ ότι υποδύεται για 5η τελευταία φορά τον θρυλικό πράκτορα 007 έχει δώσει μάλιστα τροφή για συζητήσεις γύρω από το ποιος θα έπρεπε να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. Μεταξύ των ονομάτων που εμφανίζονται συχνά ως πιθανοί αντικαταστάτες του είναι οι Ίντρις Έλμπα, Τομ Χάρντι και πολύ πρόσφατα άρχισε να ακούγεται το όνομα του Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ -που τον είδαμε στο Bridgerton.

Με αφορμή την πρόσφατη πρόταση του Στέφανου Τσιτσιπά να είναι Έλληνας ο νέος μυστικός πράκτορας, η συντακτική ομάδα του okmag επέλεξε 10+1 Έλληνες που θα μπορούσαν να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ.

Γοητευτικοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί που έχουμε θαυμάσει σε εξαιρετικούς ρόλους στο θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ