O 54χρονος σήμερα «Μπράντον» του «Χτυποκάρδιά στο Μπέβερλι Χιλς, κατά κόσμον Τζέισον Πρίστλεϊ, που έχει υπάρξει και οδηγός αγώνων αυτοκινήτων, εκτός από ηθοποιός και σκηνοθέτης, ασχολείται με την παραγωγή αλλά και τη φωτογραφία.

Έχει παντρευτεί δύο φορές, ενώ ο πρώτος του γάμος διήρκεσε μόλις 11 μήνες. Από τον δεύτερο γάμο του με τη μακιγιέζ Ναόμι Λόουντι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ με τη σύζυγό του, Ναόμι Λόουντι, και τα παιδιά τους.

«H κόρη μου ήθελε να παρακολουθούμε μαζί τη σειρά για να με κοροϊδεύει για το τηλέφωνό μου, τα τζιν που φορούσα. Πίστευε ότι ήταν τόσο αστεία» έχει πει. Ο ίδιος, λόγω της αγάπης του για την ταχύτητα, έχει επιβιώσει από πολύ σοβαρά ατυχήματα.

Το 1999 έπεσε με την Porsche του πάνω σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο στο Μπέβερλι Χιλς με αποτέλεσμα να συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και να του αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης για έναν χρόνο.

Σε αγώνες ταχύτητας στο Κεντάκι, λίγα χρόνια αργότερα, ο Τζέισον Πρίστλεϊ είχε χάσει τον έλεγχο πέφτοντας πάνω σε έναν τοίχο, ενώ το 2015 κατά τη διάρκεια γυρισμάτων είχε πτώση από άλογο. «Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να αντέξω άλλες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μετράω 13, τρεις από τις οποίες σε αγώνες αυτοκινήτων. Μετά την τελευταία διάσειση που είχα πάθει, μου πήρε τρεις μήνες να μάθω να μιλάω ξανά». Η τελευταία του δουλειά ήταν στην καναδική τηλεοπτική σειρά Wild Cards.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης: Σάνεν Ντόχερτι: Προετοιμάζεται για τον θάνατό της – Χαρίζει και πουλάει όλα της τα πράγματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ