Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, η μοναχοκόρη του «βασιλιά» Elvis έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Η είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της 12ης Ιανουαρίου και μάλιστα από την ίδια της τη μητέρα Πρισίλα. «Έχω περάσει και έχω δει τόσα πολλά στη ζωή μου. Γνωρίζω πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Τη μια στιγμή είναι κάποιος εδώ και την επόμενη αν εξαφανιστεί» είχε πει προφητικά η ίδια.

Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, δύο μέρες πριν από τον θάνατό της, στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών συνοδευόταν –σχεδόν υποβασταζόμενη– από τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του πατέρα της Τζέρι Σίλινγκ.

Τραγική φιγούρα η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της ύστερα από την αυτοκτονία του μοναχογιού της Μπέντζαμιν Κιου τον Ιούλιο του 2020. Από τα πιο άγνωστα περιστατικά της πολυτάραχης ζωής της ήταν και η δικαστική μάχη για τις δίδυμες κόρες της.

Τι θα γίνει με την επιμέλεια των κοριτσιών;

Τον Ιανουάριο του 2006 πραγματοποίησε τον τέταρτο γάμο της με τον μουσικό παραγωγό και συνεργάτη της Μάικλ Λόκγουντ. Το 2008 ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, Χάρπερ και Φίνλεϊ. Ωστόσο, για άλλη μια φορά η Λίσα Μαρί δεν κατάφερε να ισορροπήσει μέσα στον γάμο της και μετά από μία δεκαετία, το 2016, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Το διαζύγιό τους, το οποίο οριστικοποιήθηκε τον Μάιο του 2021, ήταν σκληρό, ιδιαίτερα έντονο με κεντρικό πρωταγωνιστή τη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών τους. Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ ανάμεσα σε άλλα κατηγορούσε τον πρώην σύζυγό της ότι είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ εκείνος από τη δική του πλευρά την κατηγορούσε για χρήση ναρκωτικών.

Τον Ιούνιο του 2022 στο TCL Chinese Τheatre με τη μητέρα της, Πρισίλα και τις κόρες της Χάρπερ, Ράιλι και Φίνλεϊ.

Μετά τον θάνατό της τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα γιατί εκείνη είχε το 60% της επιμέλειας και ο πρώην σύζυγός της το υπόλοιπο. Μέχρι την ημέρα του θανάτου της ζούσε με τα παιδιά της, τη μητέρα της και τον πρώτο της σύζυγο Ντάνι Κίου, με τον οποίο ήταν και πάλι μαζί. Σύμφωνα μάλιστα με ξένα δημοσιεύματα, ο ίδιος διεκδικεί την επιμέλεια των 14χρονων κοριτσιών.

Φωτογραφίες: Zuma/Mega/Visual Hellas, Getty Images/Ideal Image

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ